Unes cinquantena de persones van acostar-se dissabte a la nit fins al Legends Dance Hall de Terrassa per viure en directe l'actuació en solitari de l'australià Wayne Law.

Va ser un concert força íntim, en el que es va poder veure un Law més aviat tímid, un xic insegur per haver-se d'ajudar amb 2 ordinadors portàtils dalt l'escenari per poder incloure les bases musicals pre-enregistrades per la seva pròpia banda (la banda no va poder acompanyar-lo en aquesta mini-gira). Tot i ser un concert totalment recomanable, quan més va brillar Wayne Law va ser amb la única companyia d'una guitarra acústica.

Alternant acústic i temes amb acompanyament va interpretar força peces pròpies, tot i que va deixar força espai a les versions de cantants mainstream del country contemporani, i alguns temes clàssics de dècades enrere. Van sonar cançons com ara "It's five o'clock somewhere" o "Mercury blues" d'Alan Jackson, "Amarillo by morning", "Blue clear sky" o "Someone had to teach you" de George Strait, "Ten rounds with Jose Cuervo" de Tracy Byrd, "All you ever do is bring me down" dels Mavericks o "Mama tried" de Merle Haggard.

En acabar el concert, de més de 2 hores de durada, va estar atent a la gent que s'acostava a fer-se fotografies amb ell, o demanar-li autògrafs. Un goig poder tenir a tocar un cantant de la seva talla. Els seus 3 àlbums publicats han estat publicats entre Nashville i la seva Austràlia natal.

Podeu veure algunes imatges de la nit que vam fer-li a la nostra galeria de Flickr

La nit anterior havia actuat a la sala Renegade Music&Dance de Mataró, on va congregar més de 90 persones. D'aquesta manera, si ajuntem les dues nits, es podria dir que van anar a gaudir de la música country en viu més de 140 persones, a punt d'arribar a les 150. Segueix sent un balanç trist si el comparem amb altres estils musicals, però de mica en mica s'omple la pica.

No podem fer altra cosa que agrair a la direcció tant del Legends Dance Hall com del Renegade Music&Dance per haver-nos regalat aquests concerts. Tant de bo que la gent respongui encara amb més força a la propera vegada i que amb el temps pugui ser habitual gaudir d'actuacions com les d'aquest cap de setmana. Fins i tot, amb els locals encara més plens.

Podeu reviure el concert de Mataró de divendres gràcies a en Quim, que el va enregistrar i ja l'ha penjat al canal Mycountrycat de Youtube. Us l'incrustem a continuació.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada