Segons publica Tasteofcountry, un mite vivent com Merle Haggard ha declarat que ja no troba prou entretinguda la música country que sona avui en dia a la ràdio.

El cantant, que tot i portar 50 anys als escenaris està treballant en 4 nous projectes musicals a l'hora, ha opinat al diari News Observer "Si et sóc honest, ja no escolto la ràdio. De tant en tant l'encenc i no entenc què és el què estant fent. No sóc capaç de trobar-hi entreteniment".

Haggard va més enllà i acusa al country contemporani de tenir manca de substància, quelcom que ell ha valorat des dels seus propis inicis. "Conec aquests nois, fins i tot hi he tocat alguna vegada, i són bona gent. Però em pregunto si els discos que publiquen són quelcom que haurien de fer (...) Massa boogie boogie wham-bam i massa poca substància"

"Són sempre els mateixos músics també, possiblement 8 de cada 10 músics toquen a cadascun dels àlbums que escoltes" afegeix Haggard "De sentir-los, gairebé et sabria dir qui és el guitarrista que hi toca. De fet, pràcticament conec més dels músics que dels cantants"

En relació als seus treballs actuals, va declarar "Tenim 4 projectes d'àlbum diferents que estan gairebé acabats, i els anirem publicant de forma continuada. (...) Tenim material nou d'estudi, tot i que la manca de difusió de nous temes a la ràdio ho fa més complicat. De fet, si s'atreveixen a posar una cançó nova meva, haurien de treure de la llista el "Mama tried", o sigui que jo mateix encara no tinc clar això de treure nou material..."

Podeu llegir l'article sencer en anglès a al web de Tasteofcountry

I us enganxem un dels clàssics de Haggard, que a casa nostra podem escoltar habitualment als concerts dels Dusty Roads, Working man blues

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada