Aviat farà 2 anys que un dels locals catalans que més aposta per la música en viu, el Renegade Music&Dance de Mataró, va obrir les seves portes (podeu reviure aquella nit ara mateix: vídeo 1 | vídeo 2).

Durant aquest dos anys de vida, hem pogut ser testimonis de grans nits de concert: Paula Rojo, Steff Nevers, Pep Sala, Casino's Country Club, Alex T & Judy G Martin, Willie Jones Band, The Barroom Buddies, Steel Horse Band,... i molts que segur que ens deixem.

Doncs per commemorar aquell dia d'octubre de 2012, l'equip del Renegade amb en Toni Polonio al capdevant, ha preparat un menú especial. Doble racció de bona country music a càrrec de dos dels cantants que han deixat molt bon gust de boca als aficionats.

Obrirà foc la banda de l'Alex T. per donar pas a l'actuació d'un virtuós de la guitarra, l'Steff Nevers. Si no vau ser-hi l'anterior vegada que hi va tocar, aquesta vegada no podeu faltar-hi! Us agradi més o menys el country, si us agrada la música i la guitarra elèctrica, aquest és el vostre concert! Llegiu la crònica que va publicar Countrycat al seu dia.

Preneu nota i apunteu-vos-ho a l'agenda!

Dia: divendres, 17 d'octubre de 2014
Hora: 21:00h
Lloc: Renegade Music&Dance - Mataró

Entrades anticipades 12€
Entrades taquilla 15€
Entrada amb sopar 21€

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada