Sense paraules. De casualitat vam aterrar a la web més coneguda de micromecenatge, Kickstarter, i vam topar de xiripa amb aquest projecte: el documental Far Western, de James Payne.

Es tracta, ni més ni menys, d'un documental molt ben pensat sobre la història de l'afició a la música country i el bluegrass a... el Japó!

Al vídeo de presentació de la campanya (no deixeu de veure'l, fa molt de goig) s'hi pot veure entrevistes a japonesos, alguns d'ells cantants country del país, com expliquen el perquè de la seva afició. Fa goig de veure. Al vídeo hi apareixen músics, actuacions, locals i en algunes preses gent ballant en línia. Sembla doncs que, salvant les distàncies, podríem fer el mateix a Catalunya...

La web del projecte on fer les aportacions és aquesta: https://www.kickstarter.com/projects/1647613452/far-western

El projecte demana un total de 35.000 dòlars, i a hores d'ara ja en duu recollits més de 17.000 quan falten 8 dies perquè acabi el termini d'aportacions.

Les recompenses van des d'un fons d'escriptori (5 dòlars) fins a esdevenir-ne coproductor (5.000 dòlars). Amb 25 dòlars es té accés a la descàrrega digital del film i cal pagar 110 dòlars perquè t'enviïn el DVD físic a Europa.

Tant si en voleu esdevenir mecenes com si no, és una iniciativa que val molt la pena. Des de Countrycat ja fa temps que tenim la idea al cap, de fer quelcom semblant, amb l'afició country a Catalunya. Un d'aquells projectes complexos que no hem pogut abordar encara, però que no per això deixa d'estar a la nostra llista mental de futuribles... ;-)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada