Un dels millors cantants i compositors actuals de música country, Billy Yates (Web - Facebook), ja té un tram d'autopista amb el seu nom.

Pot semblar una innocentada vist per ulls europeus, però als Estats Units sol ser habitual dedicar trosses de vies ràpides a persones que han destacat per algun motiu. En el cas de Yates, és evident que té aquest reconeixement gràcies a la seva gran vàlua com a cantant i lletrista de música country. I, pels qui han tingut la sort de conèixer-lo, queda clar que com a persona també s'ho mereix.

El Missouri House of Representatives declararà el proper 26 de gener de 2015 que el tram de la Highway 160 que passa per Doniphan (Missouri), concretament pel Ripley County, passi a denominar-se Billy Yates Highway


I no només això. També han declarat com a Billy Yates day cada tercer divendres de maig.

Yates actuarà al gimnàs de l'institut de Doniphan el proper 23 de maig, juntament amb Jimmy Fortune i Buddy Jewell. Serà un concert per recollir fons per la beca que durà el seu nom, la Billy Yates hearts for the arts, que s'entregarà anualment al millor estudiant que vulgui fer carrera artística.

Així que ja ho sabeu, gent del country que tard o d'hora anireu als Estats Units: confeccioneu la ruta per poder-vos retratar al costat del cartell de la Billy Yates Highway! :-)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada