Una gran notícia per la gent motivada per escoltar i gaudir amb la música country: ha nascut el Barcelona International Cowboy Boots Festival!

La moral, valentia i atreviment d'un parell de Toni's, en Parera i en Polonio (capitans de les naus del Legends Dance Hall de Terrassa i del Renegade Music & Dance de Mataró) farà que el proper mes de febrer poguem gaudir d'un festival de música country a tocar de casa.

Tindrà lloc els dies 7 i 8 de febrer de 2015 a les instal·lacions del Campus Hotel UAB, dins del campus de la Universitat Autònoma de Bellaterra.

Així doncs, tornarem a tenir un festival al Vallès Occidental després de l'adéu del mític Mr. Banjo Festival. Poc o molt, el nou esdeveniment beurà de l'anterior; no en va en Toni Parera també va ser l'ànima del Mr Banjo durant força edicions.

Seran un parell dies de festival country, amb totes les lletres. Un cartell envejable per ser la primera edició. Ni més ni menys que Michael Ballew & The Damn Good Texas Band i Pauline Reese & High Country, dos fantàstics exponents de bona música country. El cartell el completarà la banda Creedence Tribute with The Bazaga's.

Des de fa uns dies ja es poden comprar les entrades al Legends Dance Hall, al Renegade Music & Dance o, si no us hi podeu acostar, de forma on-line a la web d'Atrápalo

Us agrada el country. Per tant, no cal dir-vos que és una cita ineludible per qualsevol persona que tingui un mínim interès per la música country, però també americana. Malauradament són comptades les ocasions de gaudir d'un nivell com els dels artistes convidats. Hi hem de ser tots i totes.

El festival també comptarà amb una representació del bo i millor del ball country, amb la presència confirmada d'Adriano Castagnoli, Fem Country, Neus Lloveras, Silvia Calsina, Edu Roldós i la parell two-steppera Ferran i Vane.

Podeu consultar les darreres novetats a la pàgina de la trobada a Facebook.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada