En Ricky Araiza i en David Ponsà (Roots 66) formen un duet acústic molt original i adaptable a diferent tipus d'esdeveniments. Van actuar a la festa country de Cardedeu de l'any 2013, a multitud de festes privades i, des de fa ja mesos, els podeu escoltar sovint al Restaurant RIBS de Diagonal Mar i el Cafè de la Rambla de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest duet catalano-nordamericà ha fet un pas més a la seva trajectòria i ha autopublicat recentment el seu primer disc, que duu el mateix títol que el duet. Tots els temes que inclou són en anglès, escrits per ells mateixos i naveguen entre el country, el folk i el blues d'una manera molt original. Sense massa retocs artificals ofereixen unes cançons honestes, directes que de ben segur que no us deixaran indiferents.

El llistat de temes és aquest:
1. Country Music for Sale
2. A long range romance
3. Mexicali rose Fender guitar
4. Driving you home blues
5. The hands I'll never hold
6. Passport to passion
7. Barcelona Mama
8. The lonely hearts of Flagstaff
9. Not a real goodbye

El disc ha comptat també amb la col·laboració de Jordi Ollé a la bateria.

Si el voleu comprar, el preu de venda és de 10 euros. Podeu demanar-lo a qualsevol de les seves actuacions o enviant un mail a countrycat@gmail.com

Però ara teniu la oportunitat d'endur-vos-el de franc! Entre tots els qui encerteu una senzilla pregunta sobre el conjunt sortejarem 3 CDs de Root 66!

Atenció a la pregunta:

A quina ciutat de Califòrnia va néixer Ricky Araiza?
a) San Francisco
b) San Diego
c) San Seacabó
d) Sant Fruitós del Bages

Envieu la respota al mail countrycat@gmail.com i si l'encerteu entrareu en un sorteig de 3 CDs de Roots 66. El podreu recollir a qualsevol de les seves actuacions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada