Segons es va fer públic el mes de Juliol d'enguany, el Country Music Hall of Fame and Museum està preparant una exposició per explicar els 25 anys de carrera musical d'Alan Jackson, el cantant de l'estat de Geòrgia nascut un 17 d'octubre de 1958.

Durant aquests anys, Jackson ha mantingut viva la flama de la música country tradicional, adaptant-la als nous temps i sense deixar de fer petites incursions en altres estils (bluegrass, gospel i fins i tot un àlbum de música més pop, Like red on a rose que els aficionats al country segur que van oblidar ràpidament...). Ha venut més de 60 milions de còpies dels seus discs, que es diu aviat. Això el situa al top-10 dels artistes country més cotitzats de tota la història. Un mite vivent.

L'exposició oferirà als seus fans una vista més profunda de la carrera de Jackson i de la seva vida personal, els premis que ha obtingut, instruments que ha tingut, vestits, records personals, discos i vídeos musicals. Fins i tot s'ha creat un hashtag propi a les xarxes socials per aquesta exposició: #AlanJacksonExhibit

En aquest vídeo que us mostrem a continuació, podeu veure un primer recull d'imatges dels seus anys de carrera. Posteriorment, podreu sentir l'entrevista que li van fer en motiu de la presentació de l'exposició als mitjans.


Si teniu pensat visitar Nashville l'any vinent, no hi podeu faltar!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada