Si us agrada la música country i no coneixeu aquesta emissora, no teniu perdó! Però per sort heu arribat fins aquí! :-)

Dímelo Country Web Radiostation és una emissora on-line que emet 24 hores de pura música country i estils afins. Hi trobareu autèntiques perles que us faran volar cap al cor de Texas en un tres i no res. Els seus inicis es remunten l'any 1999, segons indiquen a la seva pàgina de Facebook.

Dímelo Country és Country en estat pur! És molt més country que infinitat d'emissores americanes que diuen que punxen música country.

La millor demostració: la gran quantitat de visites que rep de tot el món, gent que busca les arrels i els ritmes i sons que Nashville i la indústria del Country ha apartat dels prestatges els darrers anys.

No en va artistes com WC Edgar o Weldon Henson han enviat els seus darrers CD's perquè DimeloCountry els presentés a nivell mundial. Fins i tot, en el cas del "Old School Survivor" de WC Edgar, van tenir-ne l'exclusiva mundial!

Així que ja ho sabeu: si us agrada el country del bo, escolteu DímeloCountry ara mateix!

També està disponible a Itunes, a la pestanya Internet dins la secció Country.

(Adreça completa de l'emissora: http://tunein.com/radio/DCWR-Dímelocountry-Web-Radio-s155812/)

1 comentaris:

  1. Josep, moltes mercés pel teu suport. La pàgina web ja torna a estar mig activa a http://www.dcwradio.com i els reproductors per les diferents plataformas i/o buscadors en marxa.
    De nou, moltes mercés!

    ResponElimina