Barcelona ja té un local country. El Cities in Line Central ha omplert un buit que ja feia massa anys que durava. No ens malentengueu. A Barcelona s'ha pogut ballar country o linedance a diferents espais (el Vivaldi, sense anar més lluny, deu ser el més veterà dels que existeixen). Però per primer cop en molt de temps, un mateix espai neix amb la voluntat explítica d'anar més enllà d'unes classes de ball, i abraçar també la música americana en directe.

La Kati i en George hi han tornat, com ens informàven divendres, 15 anys més tard d'haver hagut de tancar els dos locals que tenien. A la tercera, sens dubte, serà la vençuda!

Durant aquest temps han mantingut la flama encesa gràcies a festivals com l'Spanish Event, que fa un parell d'anys va ser pare d'un nou festival dedicat només a la música americana, l'All Western. I ha arribat el moment de convertir la seu de Cities in Line en tot una capella de música i ball per un públic exigent.

La decoració, com vau poder comprovar els assistents a qualsevol de les festes d'inauguració del cap de setmana, és sòbria, ben pensada i molt ben executada. Un local dels que podríem qualificar d'urbans, estil Legends. Sense grans parafernàlies western però amb tots els detalls necessaris per ser considerat un local country.

Alguns dels aspectes que més ens han agradat de l'espai: l'entrada amb el guardarroba ben a la vista (s'ha acabat haver d'encabir els abrics entre les taules), les fotografies que et reben a la recepció, les altres fotografies de dins la pista (tot un encert, no només la tria sinó també el format vertical de les imatges) i, no hi podia faltar, l'escenari. Un escenari que es podria dir que té l'aspecte que recorda vagament l'estil monologuista de "El club de la comèdia", amb una il·luminació molt bona i una sonoritat que promet, un escenari que només d'entrar ja deixa entreveure que s'hi podrà sentir molt bona música.

Als parlaments de presentació d'en George i la Kati (els podeu veure al vídeo crònica que vam penjar), destacaríem la voluntat de no excloure a ningú, sense renunciar al què sempre han estat: uns pioners del linedance (amb música no country) i uns promotors incansables de la música country i americana i el ball associat. D'aquesta manera, al Central s'hi podrà ballar des del linedance més popular amb música de tota mena, fins al country més "catalan style" ;-). I no només això: s'hi podrà sentir bona música com la que aquests dies han fet sonar Frank&Toni, Alex T. i Root 66.

Felicitem a tot l'equip de Cities in Line per la feina feta, i esperem que aquest cap de setmana sigui només el primer de molts, de moltes jornades fantàstiques de música i ball!

Galeria de fotos de la nit

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada