Què podem dir de nou dels Dusty Roads? Portem unes quantes cròniques de concerts seus i, sincerament, ens podríeu acusar de pilotes, d'anar a comissió, de ser familiars dels músics,... però és que noi, de veritat que els elogis els sentim de debò!

L'Albert, l'Aleix, en Xavi i en Pol van tornar a demostrar ahir que no cal anar massa lluny per poder sentir country de qualitat. Salvant totes les distàncies que volgueu, d'acord, però concert a concert demostren tenir un nivell molt alt, un nivell que si fossin nord-americans, australians o canadencs i tinguessin un padrí al darrere, els sentiríem a les ràdios d'arreu i de ben segur que serien banda sonora de concursos de ball catalan-style...


Amb un repertori de temes clàssics van tornar a fer les delícies al públic assistent. Clàssics, però no repetitius! Les variacions western swing al tema "Love's Gonna Live Here" o el més jazzístic "Cold, cold heart" fan evident que no tenim a davant 4 paios de la terragada, sinó músics amb cara i ulls capaços de defensar qualsevol cançó amb professionalitat, i fins i tot de dur les cançons de tota la vida un pas més enllà.La única nota negativa de la nit va ser l'aforament. Per desgràcia, res fora de la norma... :-( Molt poca gent per escoltar un dels millors grups catalans de música country. Una pena que l'únic concert que fins ara han fet a un local country hagi estat justament el que menys assistència hagi tingut. Tant de bo en un futur la truita pugui girar! :-)

Podeu veure una selecció de les fotografies del concert a la galeria de Countrycat a Flickr.

Podeu reviure el concert sencer gràcies als vídeos que en Quim Fàbregas va enregistrar durant la nit. Us n'hem creat una llista de reproducció a Youtube:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada