Avui publiquem la crònica que dos dels nostres enviats especials ;-), Paqui Monroy i Gabi Ibañez (GiP), han escrit sobre el concert de Holly Odell i els Grazztrio van oferir a Malgrat de mar, el proppassat 22 de febrer.

Moltíssimes gràcies GiP per enviar una vegada més cròniques, balls,... sense vosaltres i d'altres com vosaltres, Countrycat no tindria sentit!

Holly Odell & Grazztrio a Malgrat de Mar
per Paqui Monroy i Gabi Ibañez (GiP)


Quan al setembre ens vam assabentar que tornava la Holly Odell, ja és el tercer cop que ve a Barcelona, teníem clar que ens ho havíem de muntar per anar-la a veure, estaría des del 13 de gener fins a finals de febrer per aquí. Vam mirar l’agenda d’actuacions i la que ens anava més bé era la del divendres 22 de febrer a Malgrat, a més ho faríem coincidir com a regal d’aniversari d’una molt bona amiga, l’Encarna, doncs cap allà que anem.

El concert va començar super puntual a l’hora anunciada. El grup que acompanyava a la Holly eren els Gazztrio, format per en Lluís Gómez al banjo i violí, la Maribel Rivero al contrabaix i l’Oriol Gonzàlez a la mandolina.

Anaven intercalant temes propis d’ells entre els de la violinista de Nashville i algun clàssic també va sonar.

Van fer poc més d’una hora de concert. El repertori va ser el següent:
1. Squirrel Hunters
2. When The Roses Bloom Again
3. Mosquito
4. Old Time Riverman
5. Caraman
6. Three Sheets To The Wind
7. Billy Dale
8. Jerusalem Ridge
9. Alta Mar
10. Funky Thumb
11. De Tour
12. Tony, Are You In Me?
13. 9 Bars To Holly
14. I’m Walking The Dog
15. Orange Blossom Special
16. When The Golden Leaves Begin To Fall
17. Avalanche

Un tema a destacar per nosaltres el Orange Blossom Special, cantat per ella i on cada instrument feia la seva petita exhibició.


Els temes propis de Gazztrio que més ens van agradar, si haguèssim de triar, perquè tots són bons, va ser el Funky Thumb que té un “subidón” com diu en Gabi, i el Mosquito on hi ha un joc entre la mandolina i el banjo.

Un parell d’anècdotes de la nit, abans de començar el tema “Mosquito”, s’adonen que hi ha un mosquito de fons, la música ambient del restaurant que encara sonava, sempre hi ha algun mosquito emprenyador, hehehe… i l’altre l’estornut d’en Lluís en un solo del seu banjo, coses del directe. Salut!!!

Dies abans del concert havíem parlat amb ells per explicar-los el tema de l’aniversari de la nostra companya, i a les 00.03h, la Holly s’acosta cap al Lluís i a cau d’orella parlen, el següent tema parla en Lluís i comença la dedicatòria, l’Encarna no sabia on ficar-se però creiem que li va encantar, és una apassionada de la música amb violí i què millor que aquest detall. Gràcies Lluís i Holly !!


I després del concert, recullen i marxen? NOOOOO! Van anar cap a la barra a prendre alguna cosa i a parlar amb tothom que volia, els Gazztrio venien el seu CD i ella no n’ha portat perquè els té tots exhaurits des de l’any passat!!!

La Holly va venir a la nostra taula i com si ens conegués de tota la vida, seu amb nosaltres i comença a xerrar i a xerrar i a xerrar. Ens va explicar anècdotes d’alguns músics mooooolt coneguts, però ho sento això ens ho quedem per nosaltres. Una Holly molt bona en la seva professió i alhora molt propera i accessible.


Si podeu aprofiteu d’anar el seu últim concert, será dimecres a Sabadell. Us el recomanem.

Paqui Monroy i Gabi Ibáñez (GiP)


Teniu més informació sobre els Grazztrio i el seu darrer CD a aquest missatge de Countrycat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada