Countrycat, el nom d'aquest portal català dedicat a promocionar la música country i el ball country a Catalunya no és exclusiu, ni molt menys.

En anglès significa, literalment, Gat de pagès (o de camp, o de país, segons el sentit que es vulgui donar a la paraula "country"). És per això que existeixen altres dominis a internet sota el paraigua "Countrycat".

És el cas de The Countrycat.net (Anar a la web), un restaurant de l'estat d'Oregon (USA)


O del domini a internet per excel·lència, el .com. En aquest cas, el Countrycat.com (Anar a la web) el té una empresa filial del grup Arctic Cat


En aquest altre cas, Countrycat.dk (Anar a la web) es tracta d'una web danesa amb fotografies de gatsPerò de tots els Countrycats que hem estat capaços de trobar, el què s'endú la palma és el següent.

Els músics Miguel Comamala, Txabi Ábrego i Dick Them van publicar l'any 2010 (7 anys després de la creació del vostre Countrycat) un disc que duia per nom The Country Cat, amb la discogràfica "Salseta Discos".


Desconeixem el motiu del nom (cap de les cançons es diu així), no hem pogut contactar encara amb cap dels 3 músics tot i que ho intentarem. El treball, amb una musicalitat molt country (tot i que no exclusivament), conté els següents temes:
01- Miss Your Hair
02- I Wanna Know
03- Mercenary Song
04- Carajillo de Yogur
05- Suddenly High Balloon
06- The Stone
07- Lovin' You Again
08- Down to My Last Cigarette
09- Broken Tooth Blues
10- The Kokonut Kid
11- Mala Bestia
12- Rollin' and Ramblin'
13- Tone Road

Alguns dels temes són en anglès (n'hi ha de propis i versions com ara "Lovin' you again", "Rollin' and ramblin'" o "Down to my last cigarrette") i n'hi ha algun en castellà.

En podeu escoltar fragments de 30 segons a la web Ritmic.com (entreu aquí)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada