Sempre que podem anem fent retocs al portal que creiem que poden millorar l'experiència de navegació de tots vosaltres. En aquesta ocasió li ha tocat el torn a la secció de l'Agenda de festes country.

Hem mogut la secció sencera cap a la dreta, i hem incrustat directament l'agenda del Calendari de Google que des de fa mesos mantenim a Countrycat amb totes les activitats que tant amablement ens feu arribar a través de Facebook o del mail countrycat@gmail.com.

Aquest calendari el podeu consultar sempre que volgueu, i fins i tot us el podeu afegir a les vostres agendes de Google, o incrustar-lo a les vostres pàgines web sense cap problema.

Si feu clic damunt d'una activitat, se us desplegarà més informació i sempre podreu acabar clicant al missatge publicat a Countrycat com es pot veure a la imatge de sota.


Hem mantingut la secció dels últims balls publicats, perquè amb un sol clic es pugui accedir directament al full de la coreografia corresponent.


Les seccions de links interns de Countrycat l'hem mogut al contrari de l'agenda, cap a l'esquerra. Als enllaços que ja hi teníem, hem afegit també un accés a la web dedicada només a penjar vídeos country (Anar-hi) i un altre relacionat amb fotografies.


Es tracta del nostre compte a Istockphoto (Anar-hi), on hem posat a la venda fotografies de temàtica country de bona qualitat. No es tracta en cap cas de fotografies de trobades country on hi surtin persones, sinó d'imatges de paisatges, barrets, botes, guitarres,... que intenten representar aquest món que tant ens agrada. Us convidem a fer-hi un cop d'ull!

Per últim, també hem racionalitzat i actualitzat els enllaços que apareixen a mida que vas baixant pàgina avall, a la banda esquerra. Allà hi hem inclòs:
- Enllaços interns de Countrycat
- Enllaços a les diferents xarxes socials de Countrycat
- Enllaços a pàgines dels grups i bandes country de Catalunya
- Enllaços a articles publicats a Countrycat sobre cantants i música country
- Enllaços a altres pàgines web, associacions,... country catalanes. Si hi trobeu a faltar la vostra, només cal que ens l'envieu al mail countrycat@gmail.com i l'hi afegirem amb molt de gust.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada