Foto per Countrycat

Dissabte al vespre-nit es van reunir al Barn d'en Greg gairebé 30 persones per parlar sobre la possibilitat de fer alguna cosa plegats. Més concretament, sobre les opcions de crear una comunitat de gent que aposti per treballar i implicar-se en primera persona per tirar endavant activitats (concerts, gires, fins i tot un festival) de música country.

CMC (Country Music Catalunya) va convocar la trobada però al mateix temps vol ser com qualsevol de les 27 persones assistents, ni més ni menys.

Durant la reunió es van exposar els diferents models d'organització d'esdeveniments amb música country, comparant-los amb els que històricament s'han dut a terme des de Catalunya. També es va exposar el model cooperatiu i associatiu on trobades com les de dissabte semblen anar encaminades.

A la pàgina de Country Music Catalunya a Facebook es penjarà en breu un resum del què va donar de sí l'acte.

Si esteu interessats/es en aquest projecte incipient, el setembre es farà una segona convocatòria per seguir parlant al voltant del mateix i si és possible començar a prendre alguna decisió per arrencar el procés. Tothom, absolutament tothom que estimi la música country i vulgui fer alguna cosa perquè el nostre país no segueixi estant al marge del panorama europeu, hi és convidat. Això inclou tant als més melòmans de la música americana com als qui gaudeixen ballant-la. L'únic denominador comú necessari és el gust, l'estima, vers la música country.


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada