Font: Countrycat

Dolça, ferma, intrigant, divertida,... Suzy Bogguss va fer les delícies dels qui vam acostar-nos al cor de Badalona per assistir a una nova edició del gran (sí, sí, gran!) Festival Blues & Ritmes.

Un any més, i ja en van... els amics del Blues & Ritmes han pensat amb l'afició a la música country de Catalunya i ens han regalat (perquè el preu de les entrades, pel nivell de l'artista i el lloc i formats escollits, era gairebé un regal) una actuació estel·lar de la gran Suzy Bogguss.

La cantant nord-americana ha desgranat gran part del seu últim treball, American Folk Songbook, amb cançons precioses com "Shenandoah", "Wildwood flowers" o, ja als bisos, una fantàstica "Red River Valley" (La vall del riu vermell), que no ha sonat gens a funeral!

Tampoc han faltat a la cita temes com "I still miss someone", "Letting go" o "Someday soon".


També ha interpretat una mica de blues i jazz, tot i que no majoritàriament.

A banda d'ella, ha estat impressionant el parell de músics que l'acompanyaven: Pat Bergeson (guitarra, harmònica i veus) i Charlie Chadwick (contrabaix i veus). Pat Bergeson s'ha marcat un solo d'harmònica que ha fet aixecar la gent del seient. Brutal!

Podeu veure un recull d'imatges del concert i de la signatura de CD's a aquesta galeria de Countrycat a Flickr.

Poca cosa més. Moltes gràcies a la organització per fer-nos bavejar un any més amb música de tant nivell!

I tan sols animar-vos a estar alerta l'any vinent a la presentació del Blues & Ritmes. Si us agrada la música americana (country, blues, folk, bluegrass,...), aquest festival és canyella en rama!

No us ho diem per quedar bé. Mireu, sinó, qui ha vingut a Badalona en altres edicions del Festival Blues & Ritmes...
· Rosanne Cash (2012)
· Jim Lauderdale (2011)
· Guy Clark (2008)
· Shooter Jennings (2007)
· Buddy Miller (2005)
· Rosie Flores (2004)
· Chris Hillman (2004)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada