Nota enviada per: Rafel Corbí


ALLEN KARL (Millor Vocalista Tradicional de Música Country i Album de l'Any ECMA 2010), en concert amb Donna Cunningham a Campllong (Centre social) el diumenge dia 22 d'abril

a partir de les 19.30..., acompanyat amb una sessió de ball country també.

El cantant americà Allen Karl és un dels millors representants actuals del country tradicional (el de tota la vida....) Aquest llegendari artista, que ha tocat amb els grans noms del country de sempre, gaudeix d'una segona joventut en les llistes europees i independents internacionals, amb recents èxits com "That Jukebox Has A Mind Of Its On", "Lonelies Only Bar", "Butterflies" o els duets amb l'irlandesa Donna Cunningham, qui també ens hi acompanyarà. Les places són limitades.

El preu de l'entrada és només de 5 € en venda avançada, per correu electrònic a ballscountry@gmail.com o al 625-149741, durant el mes de març.


Dia: diumenge, 22 d'abril de 2012
Hora: a partir de les 19:30h
Lloc: Centre Social de Campllong


Per a més informació, visiteu la web de Ballscountry.com.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada