Nota enviada per: Country Revival Farmers

Dia: 14 d'abril de 2012

Hora: a partir de les 21:00h hi haurà música Country amb DJ. A les 22:00h començarà el sopar (reserves al 972/49.47.59. Sopar+ball+concert: 20 euros). A les 23:30h començarà l'actuació dels Country Revival Farmers (si només es vol assistir al concert, l'entrada serà més econòmica).

Lloc: Sala "La Fàbrica", Celrà.

SOPAR: Pica-pica. Rostit: pollastre, costelló i botifarra. Pastís. Pa, pa amb tomàquet, aigua, vi i café. (si algú té problemes amb el menjar cal dir-ho quan es fa la reserva)

ÉS MOLT IMPORTANT CONFIRMAR ABANS DEL DIA 11 D'ABRIL. Telèfon: 972/494.759 - 649/822.873(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


The Country Revival Farmers és un grup que presenta d’una manera original i divertida l’autentica festa country, amb música en viu a càrrec de 5 músics, i 12 ballarins-ballarines que s’encarreguen de l’animació, caracteritzats de Texans, Mexicans, Hawaians, etc.

És un gran espectacle compost de diferents tipus de música i danses folklòriques vingudes de les parts rurals dels EEUU i Canadà, originàries dels colons europeus : ball en línia (line dance), polques, ball en contradansa, valsos texans i mexicans, corridos de la frontera (Tex-Mex), fox trot (two step), rock’n’roll, etc.

El show comença amb una exhibició de les danses més espectaculars per passar immediatament a la participació de tot el públic. Això s’aconsegueix ensenyant des de l’escenari i del centre de la pista els balls més senzills i divertits, fins a arribar a un punt en que es converteix en una verdadera festa camperola, d’una durada aproximada de dues hores i mitja.

Enllaços relacionats:
· Web oficial: http://www.countryrevivalfarmers.es
· Pàgina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/THE-COUNTRY-REVIVAL-FARMERS/137665566308057
· Pàgina del grup de ball dels CRF a Facebook: http://www.facebook.com/pages/The-Country-Revival-Farmers-Grup-de-Ball/144634548222


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada